aboutus

Shenzhen Prova Tech Co., Ltd

Shenzhen Prova Tech Co., Ltd Shenzhen Prova Tech Co., Ltd Shenzhen Prova Tech Co., Ltd
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: PROVA
Aantal werknemers: 40~50
Jaarlijkse omzet: 4000000-USD5000000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van Technologie van Shenzhenprova, Ltd is een professionele het materiaalfabrikant en een exporteur van de kaartlezing, vooral in POS hardwareoplossingen en financiële perifere Apparaten.

 

Prova heeft uitstekend en ervaren R&D-team en op de markt brengend team dat de waarborg is om onze cliënten van superieure producten en diensten evenals OEM/ODM-zaken te voorzien.

 

Opgericht in 2011, vandaag hebben wij vele financiële en POS perifere apparaten, ontwikkeld en ook met onze partners met vele perfecte kaart verwante producten en oplossingen samengewerkt. Zoals IC-kaartlezer, RFID-controleert de lezer, Magnetische kaartlezer/schrijver, Kaart die Machine uitgeven, Lezer, Desktop en Draagbare Printers, Smartphone-Kaartlezer en POS-terminals enz.

 

De producten van Prova zijn wijd over de hele wereld gebruikt in financiële bankwezensystemen, gezondheidszorgsystemen, vervoerssystemen, het parkeren systemen, betalingssystemen, toegangsbeheer en veiligheidstoepassingssystemen, enz. Wij hangen altijd eerst het bedrijfsprincipe van Kwaliteit en Belangrijkste Klant aan. Wij denken om met systeemintegrators, handelsmaatschappijen, strategische partners en productverdelers in wereldmarkt samen te werken.

Contactgegevens